IT Support Specialist

Har du erfarenhet av att arbeta med IT support och vill arbeta i en verksamhetsnära tjänst? Är du serviceinriktad och lösningsorienterad? Då är det dig vi söker!

Din roll på Mediq
I rollen som IT Specialist ingår du i det lokala ICT teamet (Second line) som arbetar i nära samarbete med vår globala IT organisation (First line). Du ansvarar för att felsöka, följa upp och eskalera olika ärenden som förfrågningar, störningar och förändringbegäranden till rätt interna resurser eller externa leverantörer. Du stöttar den svenska verksamheten genom att hjälpa till med drift, underhåll och teknisk support av IT-utrustning och mjukvara till klientdatorer, truckdatorer, skrivare, streckkodsläsare och nätverksutrustning. I det dagliga arbetet ingår löpande åtaganden som ligger på IT-avdelningen och att stötta och delta i projekt vid till exempel implementering av nya system. Det är också du som vid behov utbildar användare. Men den viktigaste arbetsuppgiften på Mediq är faktiskt att säkra att dina kollegor får bästa möjliga support och IT-upplevelse.

Vem är du?
Du har utbildning med inriktning mot IT eller liknande och minst 1-2 års erfarenhet av ärendehantering från en liknande roll. Du är lösningsorienterad med ett strukturerat angreppssätt och drivs av att felsöka och lösa praktiska problem. Självklart har du ett stort teknik och IT-intresse och gillar att hålla dig uppdaterad på nyheter inom IT-området. Som person är du serviceinriktad, självgående och har lätt för att samarbeta. Du kan genom ditt pedagogiska förhållningsätt förklara tekniska detaljer på en nivå som våra användare förstår. Du trivs med ett högt tempo och vill bidra med din kunskap och förbättringsförslag i utvecklingen av teamets service och leverans till verksamheten. Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi förväntar oss att du har baskunskaper inom Microsoft klientmiljö - Windows 10 och Active Directory samt Microsoft Office. Du är noggrann och bra på att skapa dokumentation och guider. Det är meriterande om du har erfarenhet av fjärrkontroll/fjärrsupport/fjärrdistribution (SCCM), projektarbete, Microsoft servermiljö, SQL och relationsdatabaser.

Vi erbjuder dig
Möjligheten att utvecklas tillsammans med ett företag som är på en spännande förändringsresa. Det innebär att du kommer att ha medverkan i hur Mediq tänker och rör sig inom IT. Vi bjuder in till nya sätt att arbeta inom det digitala och vill motivera och driva den tekniska förvandlingen inom verksamheten. Det är du som tillsammans med kunniga nordiska och internationella kollegor kommer att säkerställa att vi lever upp till de förväntningar som kunder och användare har på våra tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad på vårt huvudkontor i Kungsbacka där du rapporterar till vår IT Director Nordics & Baltics. Frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Per Sagert 031- 388 90 40 eller Ulrika Werngren, HR Business Partner 031-388 90 37

Vi ser gärna en ny kollega på plats så fort som möjligt och arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdagen är dock den 29 maj. Välkommen till Mediq Sverige AB. Vi ser till att vården står rustad och redo. Varje dag.

Ansökningsförfarande

1
Ansökan online
Ladda upp din CV och Personligt brev
2
Urval
Vi genomför urval till intervju.
3
Första intervju
Du bjuds in till en första intervju
4
Andra intervju
Vi träffas ytterligare en gång för att gå lite mer på djupet.
5
Erbjudande
Du får ett jobberbjudande.
6
Välkommen till Mediq!
Du har fått ett nytt jobb och vi välkomnar dig till Mediq!

Vill du veta mer om denna lediga tjänst?

Få kontakt:

Per Sagert

ICT Director Nordic & Baltic

Ansök om detta jobb

Ansök nu om du är intresserad av denna lediga tjänst! Se till att du har följande dokument redo att läggas till i din ansökan.